DIN FRAMGÅNG ÄR
VÅR FRAMGÅNG

Vi arbetar med en form av marknadsföring som har kirurgisk precision. Vi hjälper dig att hitta dina drömkunder i hela Skandinavien! 

Vi kallar det PROSPEKTERING. Det handlar om att hjälpa dig att hitta nästa affär och framförallt fler affärer. Prospekteringen gör man med fördel båda bland helt nya som befintliga kunder. Det finns mängder med affärsmöjligheter som väntar "där ute" och vi hjälper er att välja vilka ni skall göra affärer med framöver. 

Läs mer om våra uppdragsgivares framgång:
 

VI ÄR DITT TEAM


Ja, du läste rätt! "Ditt team" är vad vi är när  vi arbetar tillsammans. Vi arbetar i nära samarbete med er personal och blir er "turbo" i försäljningsarbetet. Det innebär att vid kontakter med era kunder så arbetar vi i ert namn och bygger ert varumärke och skapar nya affärer åt er. 

Vår personal har alla minimum 20 års erfarenhet av försäljning som säljare/säljchef och stor vana vid kontakter med kund. Vårt sikte är inställt på att bygga relationer med potentiella kunder långsiktigt - det är det som skapar uthållig lönsamhet. Vi kan själva se tillbaka på 16 i rad med positiva resultat i företaget och vi fick 2009 högsta kreditratingen AAA av Soliditet.

VÅRA TJÄNSTER

Vi hjälper er att hitta nya affärer både bland befintliga kunder som helt nya - med er egen personal eller vår eller med en kombination av båda två. 

 

Vi hjälper er med allt från skapande av Prospektdatabas, Kontaktdesign, eget Affärsteam för referensmarknadsföring till Coachning av er personal med bästa möjliga resultat i fokus. Det finns mycket att hämta både bland befintliga och tidigare kunder som helt nya med en aktiv kundvård, prospektering samt referensmarknadsföring. 

Drömkundsfabriken - Vi hittar din nästa kund med "kirurgisk precision"